lördag, maj 21, 2011

Ny potential




Idag blev det som sagt en sväng med våra fäder, fast så mycket fiske blev det egentligen inte. Utan de vart mest en prov tur för att kolla till ett par nya vatten, så de blev ingen fisk som landades om man nu inte ska räkna med mört och abborre som fångst, och de gör vi givetvis inte. Ån som vi besökte såg faktiskt riktigt potentiell ut på sina platser med några finna sel och nackar med en del djuphålor som förhoppningsvis öringen står i. Så det blir självklart ett återbesök dit när dagsländorna börjar visa sig i en lite större mängd än de få som var fram och visade sig idag. De blev även en visit i en tjärn där mört och abborre landades, där vet vi inte säkert om de finns någon ädlare valör av fisk.

2 kommentarer:

Christer 21 maj 2011 kl. 20:58  

Vi fick visa dessa ungtuppar att gammal är älst. När man kommer fram till vattnet så sätter man sig och tar det lite lungt för att sedan ta fram grillen och utse lämplig grillplats. När dessa kriterier är uppfyllda så kollar man om flugspöt är med, fan den biten kan man missa, men det är inga problem vi kör med spin.Sedan är ju det alltid någon som ska vara korv ansvarig, och se till att maten blir klar jag behöver inte säga mer.

Kenneth 22 maj 2011 kl. 09:50  

I efterhand förstår man varför dessa ungdomar ville ha med oss, inte var det för att visa vad de går för i fiskekonst, inte var det för att bjuda oss på korv. Är man snål så vill man ju att pappa ska stå för bensinkostnaderna, för då kan spara några hundralappar och köpa ännu mera fiskeprylar. Dessutom om man saknar vissa prylar kan man ju låna utav pappa utan att säga något!

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP